Folie ballon letter J

Folie ballon letter J

Letter ballonnen zoals de Folieballon letter J zijn opblaasbare letters van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien... Lees meer

48967055
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Letter ballonnen zoals de Folieballon letter J zijn opblaasbare letters van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze folieballon letter J blijft zweven. In de kleinere letter ballonnen  van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij een goede vulling van een folieballon letter J onder normale condities heeft deze ballonnen letter J ongeveer 8 dagen zweef garantie. Dit is echter geen 100% garantie omdat elke letter ballonnen verschillend is van grootte.

Helium ballon versturen per post

Helium ballon versturen  per post vandaag!  Wij van PartyCorner kunnen een verjaardagsballon laten bezorgen of het nu om een helium ballon versturen per post  in Amsterdam gaat of elders in het land.  Is jouw vriendje of vriendinnetje ziek en wil jij een ballon versturen beterschap wens of andere groet wij regelen het voor jouw. Alleen een ballon versturen naar buitenland duurt wat langer naar gelang welk land het is. Is het allemaal te duur, wij hebben speciaal een ballon versturen goedkoop gemaakt.

Bij koude temperatuur krimpt de folie ballon letter J

Ook de weersomstandigheden zijn van invloed. Bij koude krimpt de folieballon letter J waardoor het lijkt alsof deze lek is. Bij extreme warmte zet de folie ballon uit waardoor deze kan knappen of scheuren. Binnenshuis trekt dit weer helemaal bij.

LET OP: Folie ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de Folieballon letter i vast zodat deze niet wegvliegt.

Produktinformatie: Folieballon letter J

  • Materiaal: hoogwaardig folie
  • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  • Kleur: zilver of goud
  • Lengte: 103 cm
  • Te vullen met: helium of lucht
  • Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Folieballon letter J in goud of zilveren kleur

Folieballon letter J in goud of zilveren kleur is te gebruiken voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de opening van uw nieuwe bedrijf. Mooie folieballon letter J in goud en zilveren kleur in de bedrijfsnaam in de entree, een echte eyecatcher. De folie letter ballonnen zijn 100 cm lang en zijn te vullen met helium of lucht. De letterfolie ballonnen zijn ook geweldig om cadeau te geven bij een geboorte of een jubileum of trouwerij. Alleen de initialen of een andere afkorting combinatie gevuld met helium heeft vaak al een denderend effect bij een zaaldecoratie. Verpakt in een grote doos zijn deze letterfolie ballonnen gevuld met helium een geweldig origineel cadeau.

Ballon cijfer en letters als feest decoratie

Ballon cijfers en letters als feest decoratie zijn een geweldig item om je huiskamer of kantine snel om te toveren in een flitsende feestlocatie. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om ballon cijfers en letters als feest decoratie te bestellen, je bent bij ons op het juiste adres.

 

Helium Ballon cadeau laten bezorgen

Helium Ballon cadeau laten bezorgen door PartyCorner. Met een ruim assortiment aan folie ballonnen voor vele gelegenheden zoals geboorte, naam, bedankt, jubileum, welkom thuis, getrouwd ballonnen. Stuur een helium folie cadeau ballon naar elk gewenst adres. Kies de benodigde folieballon letters, zoals de folie letter J maak je naam Jan of Janine,  afkorting, groet of verklaar de liefde, bestel deze folieballon letters en wij laten deze letters ballonnen bezorgen op het juiste adres op de juiste dag.

  

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.