XL Folieballon nummer 7 goud - 103 cm

XL Folieballon nummer 7 goud - 103 cm

Een XL Folieballon nummer 7 goud kleurig kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opbla... Lees meer

48683921
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een XL Folieballon nummer 7 goud kleurig kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren. Als u een XL Folieballon nummer 7 goud kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer 103cm hoog is en met helium of alleen met lucht gevuld kan worden. Alleen de ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

XL Folieballon nummer 7 goud

XL Folieballon nummer 7 goud en alle andere nummers zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met andere cijfers en letters. Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren.

Cijfer ballonnen zoals XL Folieballon nummer 7 goud

Cijfer ballonnen zoals de XL Folieballon nummer 7 goud zijn opblaasbare cijfers van een folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven. In de kleinere helium ballonnen cijfers van 35 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht heeft. Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze ballonnen cijfers ongeveer 8 dagen zweef garantie. Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte. De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken.

Gebruik XL Folieballon nummer 7 goud in cijfers combinatie

Gebruik het XL Folieballon nummer 7 goud om een cijfers combinatie te maken. zo kunt u zelf met de cijfers elk getal maken die u nodig zou hebben. Te gebruiken voor bijvoorbeeld een trouw jubileum. Heeft u binnenkort ook een zoveel jarig jubileum te vieren? Hoeveel jaar dan ook met de losse cijfers kunt u het zelf combineren. En laat de jubileum leeftijd zien door middel van de Ballonnen cijfers. Tijdens het zoveel jarige bestaan van een bedrijf is het leuk om met deze XL Folieballon nummer 7 goud te combineren en de folioballonen als feest decoratie te gebruiken. Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met Ballonnen cijfers te combineren en er een leuk feest van te maken.

folieballon in de vorm van het cijfer 7

  •     Vorm: Cijfer 7
  •     Kleur: goud
  •     Aantal: per stuk
  •     Afmeting: 103 cm
  •     Levering: Leeg of Gevuld met helium
  •     Accessoires: gewichtje extra te bestellen
  •     via pakketservice

Deze folie ballon wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Als een XL Folieballon nummer 7 goud gevuld is met helium zet bij warmte deze uit en krimpen weer bij koude temperatuur. Vult u een folieballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is. Andersom, als u een XL Folieballon nummer 7 goud in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt men kans dat de folieballon knapt of scheurt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »