Folie cijfer 2 ballon goud - 103 cm

Folie cijfer 2 ballon goud - 103 cm

Een Folie cijfer 2 ballon goud kleurig kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaas... Lees meer

48682988
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Folie cijfer 2 ballon goud kleurig kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren. Als u een Folie cijfer 2 ballon goud kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer 103cm hoog is en met helium of alleen met lucht gevuld kan worden. Alleen de ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Folie cijfer 2 ballon goud

Folie cijfer 2 ballon goud en alle andere nummers zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met andere cijfers en letters. Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren.

Cijfer ballonnen zoals Folie cijfer 2 ballon goud

Cijfer ballonnen zoals de Folie cijfer 2 ballon goud zijn opblaasbare cijfers van een folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven. In de kleinere helium ballonnen cijfers van 35 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht heeft. Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze ballonnen cijfers ongeveer 8 dagen zweef garantie. Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte. De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken.

Gebruik Folie cijfer 2 ballon goud in cijfers combinatie

Gebruik het Folie cijfer 2 ballon goud om een cijfers combinatie te maken. zo kunt u zelf met de cijfers elk getal maken die u nodig zou hebben. Te gebruiken voor bijvoorbeeld een trouw jubileum. Heeft u binnenkort ook een zoveel jarig jubileum te vieren? Hoeveel jaar dan ook met de losse cijfers kunt u het zelf combineren. En laat de jubileum leeftijd zien door middel van de Ballonnen cijfers. Tijdens het zoveel jarige bestaan van een bedrijf is het leuk om met deze Folie cijfer 2 ballon goud te combineren en de folioballonen als feest decoratie te gebruiken. Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met Ballonnen cijfers te combineren en er een leuk feest van te maken.

folieballon in de vorm van het cijfer 2

 •     Vorm: Cijfer 2
 •     Kleur: goud
 •     Aantal: per stuk
 •     Afmeting: 103 cm
 •     Levering: Leeg of Gevuld met helium
 •     Accessoires: gewichtje extra te bestellen
 •     via pakketservice

Deze folie ballon wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Als een Folie cijfer 2 ballon goud gevuld is met helium zet bij warmte deze uit en krimpen weer bij koude temperatuur. Vult u een folieballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is. Andersom, als u een Folie cijfer 2 ballon goud in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt men kans dat de folieballon knapt of scheurt.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.