Nummer 8 XL Folieballon (104 cm)

Nummer 8 XL Folieballon (104 cm)

De Nummer 8 XL Folieballon van 103 hoog in de vorm van het cijfer 8. Te combineren met onze overige cijfer ballonnen voor een jubileum of verjaardag. Een zilver... Lees meer

48242084
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Nummer 8 XL Folieballon van 103 hoog in de vorm van het cijfer 8. Te combineren met onze overige cijfer ballonnen voor een jubileum of verjaardag. Een zilver kleurige Nummer 8 XL Folieballon kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren. Als u een Nummer 8 XL Folieballon kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer 103cm hoog is en met helium of alleen met lucht gevuld kan worden. Alleen de ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Zilveren Supershape Nummer 8 XL Folieballon

Zilveren Supershape Nummer 8 XL Folieballon en alle andere nummers zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met andere cijfers en letters. Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren.

Folie Ballon Cijfer 8 Zilver 104 cm leeg of gevuld

Cijfer ballonnen zoals de Nummer 8 XL Folieballon zijn opblaasbare cijfers van een hoogwaardige folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven. In de kleinere helium ballonnen cijfers van 35 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze ballonnen cijfers ongeveer 8 dagen zweef garantie. Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte. De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken. Deze Folie Ballon Cijfer 8 Zilver 104 cm leeg of gevuld met helium.

Gebruik Nummer 8 XL Folieballon in cijfers combinatie

Gebruik Nummer 8 XL Folieballon om een cijfers combinatie te maken. Zo kunt u zelf met de cijfers elk getal maken die u nodig zou hebben. Te gebruiken voor bijvoorbeeld een trouw jubileum. Heeft u binnenkort ook een zoveel jarig jubileum te vieren? Hoeveel jaar dan ook, met de losse cijfers kunt u het zelf combineren. En laat de jubileum leeftijd zien door middel van de Ballonnen cijfers. Tijdens het zoveel jarige bestaan van een bedrijf is het leuk om met deze Nummer 8 XL Folieballon te combineren en de folieballon als feest decoratie te gebruiken. Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met Ballonnen cijfers te combineren en er een leuk feest van te maken.

folieballon in de vorm van het cijfer 8

  • Vorm: Cijfer 8
  • Kleur: zilver
  • Aantal: per stuk
  • Afmeting: 103 cm
  • Levering: Leeg of Gevuld met helium
  • Accessoires: gewichtje extra te bestellen
  • via pakketservice
Deze folie ballon wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Als deze Nummer 8 XL Folieballon gevuld is met helium zet deze bij warmte uit en krimpt weer bij koude tempratuur. Vult u een folieballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is. Andersom, als u een Nummer 8 XL Folieballon in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt men kans dat de folieballon knapt of scheurt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.