Zwarte Folie ballon 8

Zwarte Folie ballon 8

Zwarte Folie ballon 8 kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie cijfer... Lees meer

49054508
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte Folie ballon 8 kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren. zoals deze zwarte Folie ballon 8 van metallic folie. De cijfer 8 is 103 cm hoog kan met helium of alleen met lucht gevuld worden. Alleen de folie cijfers ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Waar kan je een zwarte Folie ballon 8 kopen.

Bekijk zwarte folie ballon 8 online of in onze winkel in Zaandam. Daar vindt je alle cijfers en letters in diversen kleuren.

De zwarte Folie ballon 8 en alle andere zwarte nummers zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met andere cijfers en letters.

Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare cijfers in diverse grootte en kleuren.

Zwarte Folie ballon 8  in de vorm van het cijfer 8

  • Vorm: Cijfer 8
  • Kleur: zwart
  • Aantal: per stuk
  • Afmeting: 1 meter
  • Levering: Leeg of Gevuld met helium
  • Accessoires: gewichtje extra te bestellen
  • Zwarte Folie ballon 8 via pakketservice

Deze zwarte Folie ballon 8 kan met helium gevuld geleverd

Als zwarte folie ballon 8 in de vorm van het cijfer 5 met helium is gevuld zet bij warmte deze uit en krimpen weer bij koude temperatuur. Vult u een folie ballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is. Andersom, als u een zwarte Folie ballon 8 in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt men kans dat de zwarte Folie ballon 8 knapt of scheurt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »