Horror Bijl - axe kopen

Horror Bijl - axe kopen

De Horror Bijl - axe is bijna niet van echt te onderscheiden. Door de specifieke details van de Bijl axe is dit Middeleeuwse model een horror en Halloween acces... Lees meer

7350116
€16,25 € 10,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Horror Bijl - axe is bijna niet van echt te onderscheiden. Door de specifieke details van de Bijl axe is dit Middeleeuwse model een horror en Halloween accessoire dat ideaal en bijpassend bij elk Horror of Halloween kostuum past.

De Horror Bijl - axekun je niet alleen super goed combineren voor Halloween, maar ook bij een Gladiator kostuum of een Romeins kostuum is deze unieke bijl perfect te combineren.

Productspecificatie: Horror Bijl - axe

  •     Bijl axe heeft een lengte van 49 centimeter
  •     Mooi bewerkt met prachtige details
  •     Te gebruiken als Romeinse wapen of Halloween
  •     Materiaal: 100% polyethylene

Horror Bijl - axe online kopen bij PartyCorner.

Het materiaal polyethylene waarvan deze Horror Bijl - axe is gemaakt,  is een veel gebruikt materiaal. Het is de meest gebruikte kunststof. Ook de oudere naam polyethyleen wordt gebruikt, en is in feite nog de meest courante benaming bij de producenten en verbruikers van deze kunststof.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.