Horror clown kostuum

Horror clown kostuum

Dit ondeugende sexy Horror clown kostuum bestaat uit een de muts, jurkje met schortje en de sleeves om de armen. Ondeugende Horror clown kostuum  is ideaal als ... Lees meer

54766961
€ 19,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit ondeugende sexy Horror clown kostuum bestaat uit een de muts, jurkje met schortje en de sleeves om de armen. Ondeugende Horror clown kostuum  is ideaal als clown kostuum voor carnaval, vrijgezellenfeesten of tijdens Halloween. Dit prachtige jurkje heeft een onschuldige kinderlijke uitstraling maar schijn bedriegt. Pas op voor dit meisje, met dit spannende mes in haar hand kan zij erg gevaarlijk zijn.

Productspecificaties: Horror clown kostuum

  •     Kleur: zie afbeelding
  •     Materiaal: 100% polyester
  •     Inclusief: jurkje met schortje, sleeves en muts
  •     Maten: 36/38 38/40 42/44

Horror clown kostuum online kopen.

Behalve dat je de Horror clown kostuum kunt kopen bij PartyCorner, hebben wij nog veel meer kostuums voor jong en oud. Je kunt het zo gek niet bedenken en PartyCorner trekt alles voor jouw uit de kast om de juiste outfit voor jouw te vinden. Breng ook een bezoek aan onze winkel in Zaandam waar je alles kunt passen en zelf jouw Halloween outfit kunt samenstellen. Vergeet vooral ook niet even te kijken bij al onze accessoires en decoratiepoppen en aanverwanten. Echte griezels en spoken met lichtgevende ogen of enge griezel geluiden.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.