Gender reveal confetti kanon jongen of meisje

Gender reveal confetti kanon jongen of meisje

Gender reveal confetti kanon jongen of meisje kopen. gefeliciteerd en nu het geslacht van jullie baby delen met familie vrienden en bekenden. Gender reveal conf... Lees meer

99618699
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€ 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gender reveal confetti kanon jongen of meisje kopen. gefeliciteerd en nu het geslacht van jullie baby delen met familie vrienden en bekenden. Gender reveal confetti kanon jongen of roze confetti kanon meisje voor een feestdag om nooit te vergeten.

De ook wel gender reveal confetti shooters genoemd verkopen wij zelfs voor een meerling kleur zodat jouw baby blauwe confetti en roze confetti voor het meisje in 1 confetti kanon goedkoop kopen kan.

Gaan jullie een gender reveal party geven ? Kies dan voor een gender reveal confetti shooter in de baby blauwe jongen kleur of confetti kanon Gender reveal roze meisje kleur.

Willen jullie samen niet het geslacht van jullie kindje weten 

Kom naar onze winkel de foto van de echo brengen. Hiermee kunnen wij zien welke Gender reveal confetti shooter wij mee kunnen geven/ sturen en ervoor zorgen dat jullie de juiste kleur confetti thuis mee krijgen of opgestuurd wordt.

Laat dan de echoscopist(e) ons een e-mail sturen dit blijft strikt geheim en wordt na levering direct uit onze gegevens verwijderd. 

Gender reveal confetti kanon jongen of meisje

Gebruiksaanwijzing van een confetti kanon/confetti shooter

  • In de linker hand de confetti kanon stevig vasthouden en met de rechter hand aan de onderkant een draaiende beweging volgens de richting van de pijltjes maken.
  • Nooit op personen of dieren direct richten.
  • Levering per stuk of per doos van 12 stuks.
  • Lengte: ca. 40cm.
  • Inhoud: ca. 20 gram confetti / streamers.
  • Publiek op min 3 meter afstand houden.
  • Pas op, kleuren kunnen afgeven bij gebruik met vocht
  • Na gebruik bij recycling deponeren
  • Minimale leeftijd 16 jaar en ouder
  • Niet geschikt voor personen onder de 16 jaar.

Gemende gekleurde confetti kanon goedkoop kopen

Tip: Doordat onze Gemende gekleurde confetti kanon goedkoop kopen kunt is het leuk om iedereen een confetti shooter te geven en die in een handomdraai af te schieten.

Voor de vader en de moeder opa's en oma's de kleur van de Gender reveal confetti kanon jongen of meisje .Uiteraard is het niet te zien of de confetti kanon jongen of meisje kleur confetti erin zit.

Het confetti kanon is zwart afgewerkt voor luxe uitstraling en daarbij dus neutraal, zodat we  niet weten welke kleur er uit het kanon zal komen.

Laat dan de echoscopist(e) ons een e-mail sturen dit blijft strikt geheim en worden na levering direct  verwijderd uit onze gegevens.  

Stuur ons foto's of filmpjes van de spectaculaire onthulling en Partycorner geeft gratis een passend cadeau.

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »