Gouden letters ballon L

Gouden letters ballon L

De gouden letters ballon L online kopen! in onze winkel in Zaandam met helium gevuld of om zelf opteblazen. De gouden letters ballon L  en alle overige alfabet ... Lees meer

48968180
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De gouden letters ballon L online kopen! in onze winkel in Zaandam met helium gevuld of om zelf opteblazen. De gouden letters ballon L  en alle overige alfabet letters en cijfers van elk getal al deze zijn als beste getest. In de vorm van de letter L ballon heeft deze goud kleurige folie letter k gevuld met helium onder normale condities binnenshuis ongeveer 6/8 dagen zweef garantie.

Dit is echter geen 100% garantie omdat elke letter ballon grootte  verschillen. Ook de weersomstandigheden zijn van invloed. Bij koude temperatuur wisselingen krimpt de folie letter ballon waardoor het lijkt alsof deze lek is. Bij extreme warmte zet de folie ballon uit waardoor deze kan knappen of scheuren. Binnenshuis trekt deze gouden letters ballon L weer helemaal bij.Met deze uitleg kan jij gerust een gouden letters ballon k kopen. wist u trouwens dat bij de meisjes de letter L het meest populare eerste letter van een naam is.

Gouden letters ballonnen L bestellen

Gouden letters ballonnen L bestellen om Loraine of Leo een gouden letters ballon L als cadeau ballon versturen per post vandaag! wij van PartyCorner kunnen een verjaardag ballon laten bezorgen of het nu een letter L helium ballon versturen per post is of ballon bezorgen vandaag voor 20.00 uur in de regio Amsterdam of omgeving. Alleen een gouden letters ballon L versturen naar buitenland duurt wat langer gelang welk land het naar toe moet.
Helium ballon versturen per post te duur wij hebben speciaal tarief en een ballon versturen goedkoop gemaakt. Ga jij een helium ballon versturen per post kies dan voor kwaliteit en prijs De als beste geteste folie ballon letters en folie ballon cijfer van PartyCorner kunnen de concurrentie aan. Vindt jij de zelfde goud kleurige letter ballon L met de zelfde maat in de zelfde kwaliteit goedkoper dan bieden wij deze bestelde folie ballon letters en/of folie ballon cijfer gratis aan

Gouden letters ballon L en alle andere alfabet letters en cijfers

Al deze alfabet cijfers en letters hebben de zelfde hoogte maat en hebben nagenoeg de zelfde zweeftijd als deze zijn gevuld net helium. In de kleinere helium ballonnen letters van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij ons heeft u geen probleem onze 103 cm gouden Letter L folie ballonnen en alle andere alfabet letters en cijfers zijn de grootste ballon letters die je kopen kan. Letter ballonnen zoals de Gouden letters ballon L van de collectie van opblaasbare cijfers en letters in de metallic gouden kleur van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium voorzien van een heel dun laagje plastic) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze gouden letters ballon L blijft zweven.  


Productinformatie: Gouden letters ballon L

  •     Materiaal: hoogwaardig folie
  •     Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  •     Kleur: zilver of goud
  •     Lengte: 103 cm
  •     Te vullen met: helium of lucht
  •     Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Een helium ballon met een persoonlijk tintje versturen


Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een originele manier om uw zakelijke partners te feliciteren met bijvoorbeeld een jubileum? Of wil je vaste klanten en/of relaties op een leuke manier bedanken? Dan is een ballon versturen via PartyCorner een geweldig idee! Wij kunnen zelfs de folie helium ballonnen per stuk voorzien van een persoonlijke tekst of boodschap en deze als direct mail versturen naar klanten, relaties en medewerkers.

Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om zowel de ballon als doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf door ons te laten ontwerpen. Wij kunnen in overleg samen met u  een passend ontwerp creëren, enkele voorbeelden zijn de sunil capsule en de ici paris folie ballon. In ons grote assortiment vind je voor elke gelegenheid een geschikte folie ballon!

Gouden letters ballon L opblaas tips

Folie ballonnen zelf opblazen! het is mogelijk om de Gouden letters ballon leeg zelf op te blazen dit gaat als volgt:

1: Plaats een rietje voorzichtig in het ventiel onderaan de Letter K folie ballon.

2: Blaas zachtjes door het rietje de lucht naar binnen wanneer je geen weerstand ondervind glijd dit rietje gemakkelijk door het ventiel naar binnen (±) 7cm

3: Blaas deze met een ballon pomp of de mond verder op tot dat deze vol is. Daarna kun je het rietje  voorzichtig uit de ballon trekken, door het zelf afsluitbare ventiel blijft de lucht in de ballon. Echter zweeft deze letter ballon niet en kun je deze alleen ophangen of aan de muur bevestigen.

LET OP: folie ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de letter gouden letters ballon K vast zodat deze niet wegvliegt.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.