Folie letter ballon W goud

Folie letter ballon W goud

Nieuw bij PartyCorner de folie letter ballon W goud van maar liefst 40 inch wat 103cm hoog is folie letter ballon W goud online of kom deze kopen in de feestwin... Lees meer

48969764
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nieuw bij PartyCorner de folie letter ballon W goud van maar liefst 40 inch wat 103cm hoog is folie letter ballon W goud online of kom deze kopen in de feestwinkel in Zaandam! Een grote collectie van vele kleuren Folie letter ballonnen. Maak jouw unieke tekst of naam zoals Wilma of Wim met deze folie letter ballon U goud. wij verkopen ballonnen van de letters A tot Z zodat je de hele naam aan folie letter ballonnen kunt kopen ook in meerdere kleuren.

Goud kleurige Folie letter ballon W

Folie letter ballon W goud is ook bestelbaar in metallic zilver, baby blauw en baby roze die direct op voorraad zijn. zelfs het  vraagteken (?), hashtag (#) teken apen staartje teken (@) teken en het en (&) teken hebben wij in de letter ballonnen collectie. De metallic zwarte cijfers en letter folie ballonnen zijn bestelbaar met een korte levertijd . Het zijn folie ballonnen die te vullen zijn met helium en of lucht. Waarvan alleen de helium cijfers en letters blijven zweven. Maak unieke teksten voor jou feestdag met gebruik van deze mooie letter ballon U

Folie letter ballon W goud kopen 

Bij een Folie letter ballon U goud kopen in de vorm van een letter W is de temperatuur omstandigheden van folie ballonnen cruciaal.

Bij koude temperatuur wisselingen krimpt de folie letter ballon waardoor het lijkt alsof deze lek is. Bij extreme warmte zoals directe zon op de folie ballon zet deze uit waardoor deze kan knappen of scheuren. Binnenshuis zet deze folie helium letters ballon weer uit tot de normale grote. Met deze uitleg kan jij gerust een gouden letters ballon W kopen.

LET OP: Gouden letter ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de Folie letter ballon W goud vast zodat deze niet wegvliegt.

Folie letter ballon W goud kleurig en alle andere alfabet letters en cijfers

Al deze ruim 100 cm Folie letter ballon W goud kleurig en alle andere alfabet letters en cijfers hebben dezelfde hoogte maat en hebben nagenoeg dezelfde zweef tijd als deze met helium gevuld zijn. Hierdoor kan je gemakkelijk een naam en of datum woorden maken. Door de ballonnen te voorzien van gewichtjes (als contra gewicht.) Zorg er wel voor dat je tussen de folie letters en cijfers allemaal de zelfde hoogten aanhoud De lengte kan je zelf bepalen door de linten aan de folie ballonnen het de zelfde hoogte te houden. In de kleinere helium ballonnen letters van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij ons heeft u geen probleem onze 103 cm Gouden letters ballon U en alle andere alfabet letters en cijfers zijn de grootste ballon letters die je kopen kunt.

De Folie letter ballon W goud uit de collectie van opblaasbare metallic cijfers en letters in de gouden kleur geteste dunne aluminium folie kwaliteit (voorzien van een heel dun laagje plastic aan de binnen zijde ) is geschikt om met helium te vullen zodat deze blijft zweven.

Productinformatie: Folie letter ballon W goud

 • Materiaal: hoogwaardig folie
 • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
 • Kleur: zilver of goud
 • Lengte: 103 cm
 • Te vullen met: helium of lucht
 • Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Optie: bestel onze luxe blaaspomp speciaal voor folie letter en cijfers

Folie letter ballon W goud zelf de Folie ballonnen opblazen! Tips

1: Plaats een rietje voorzichtig in het ventiel onderaan de goud kleurige letter ballon W

2: Blaas zachtjes door het rietje de lucht naar binnen wanneer je geen weerstand ondervind glijd dit rietje gemakkelijk door het ventiel naar binnen (±) 7cm

3: Blaas deze met een ballon pomp of de mond verder op tot dat deze vol is. Daarna kun je het rietje voorzichtig uit de ballon trekken, door het zelf afsluitbare ventiel blijft de lucht in de ballon. Echter zweeft deze letter ballon niet en kun je deze alleen ophangen of aan de muur bevestigen. 

Een helium ballon met een persoonlijk tintje versturen

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een originele manier om uw zakelijke partners te feliciteren met bijvoorbeeld een jubileum? Of wil je vaste klanten en/of relaties op een leuke manier bedanken? Dan is een ballon versturen via PartyCorner een geweldig idee! Wij kunnen zelfs de folie helium ballonnen per stuk voorzien van een persoonlijke tekst of boodschap en deze als direct mail versturen naar klanten, relaties en medewerkers.

Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om zowel de ballon als doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf door ons te laten ontwerpen. Wij kunnen in overleg samen met u een passend ontwerp creëren, enkele voorbeelden zijn de sunil capsule en de ici paris folie ballon. In ons grote assortiment vind je voor elke gelegenheid een geschikte folie ballon!

Helium ballon versturen per post

Helium ballon versturen per post te duur, wij hebben een speciaal tarief en een ballon versturen goedkoop gemaakt. Wil jij een helium ballon versturen per post kies dan voor kwaliteit en prijs. De als beste geteste folie ballon letters en folie ballon cijfers van PartyCorner kunnen de concurrentie aan. Vindt jij dezelfde gouden letters ballon R met dezelfde maat in dezelfde kwaliteit goedkoper dan betalen wij u het verschil in bedrag van deze bestelde folie ballon letters en/of folie ballon cijfers aan u terug

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.