Metallic Folie letter ballon Z goud

Metallic Folie letter ballon Z goud

Nieuw bij PartyCorner, de folie letter ballon Z goud is maar liefst 103 cm hoog. Te bestellen online en te koop in onze feestwinkel in het centrum van Zaandam. ... Lees meer

48970154
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nieuw bij PartyCorner, de folie letter ballon Z goud is maar liefst 103 cm hoog. Te bestellen online en te koop in onze feestwinkel in het centrum van Zaandam. U kunt een keuze maken uit  een grote collectie van vele kleuren Folie letter ballonnen. Maak jouw unieke tekst of naam met deze laatste letter uit het alfabet de letter ballonnen Z goud.

Wij verkopen ballonnen van de letters A t/m Z in meerdere kleuren zoals gouden letters maar ook zilverkleurig, baby blauw en baby roze, deze zijn direct op voorraad. Zelfs het gouden apen staartje teken (@) vraagteken (?), hashtag (#) teken en het en teken (&) hebben wij in de vorm van de Folie letter ballonnen Z collectie in metallic goud.

Metallic Folie letter ballon Z goud

Ook de metallic folie letter ballon Z als zwarte letter en zwarte cijfers zijn bestelbaar met een korte levertijd. Het zijn folie ballonnen die te vullen zijn met helium en of lucht.  Alleen de helium cijfers en letters blijven zweven. Maak unieke teksten voor jouw feestdag met gebruik van deze mooie metallic folie letter ballon Z goud voor de naam Zayn dat betekent in het Engels beautiful.

Folie letter ballon Z goud en folie ballon cijfer goud van PartyCorner

Kies jouw Folie letter ballonnen om iemand beterschap te wensen en laat deze bezorgen in heel Nederland. Combineer met de Folie letter ballonnen en folie ballonnen cijfers die bij PartyCorner verkrijgbaar zijn om de de leukste feesten te maken.

Produktinformatie: Folie letter ballon Z goud

 • Materiaal: hoogwaardig folie
 • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
 • Kleur: zilver , goud , blauw en roze
 • Lengte: 103 cm
 • Te vullen met: helium of lucht
 • Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Waar kun je een goud kleurige folie letter Z ballon kopen

In het centrum van Zaandam kun jij de goud kleurige folie letter Z ballon kopen om een vriend te feliciteren en een mooie dag te wensen, laat deze bezorgen in heel Nederland. De als beste geteste folie letter ballonnen van PartyCorner zijn op zowel grootte als kwaliteit getest, gevuld met helium. De folie ballon cijfers en folie ballon letters zijn uitstekend beoordeeld en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Hierbij moet worden vermeld dat de folie cijfers en letters van de xenos en de hema niet goed uit de test zijn gekomen. Ze zijn te klein waardoor er onvoldoende helium ingaat waardoor ze niet stijgen en zweven, ook wel floaten genoemd.

De opblaasbare letter Z goud kleurig zoals de Folie Letter ballonnen Z

Letter ballonnen als de opblaasbare letter Z goud kleurig zoals de Folie Letter ballonnen Z zijn van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze folieballon letter Z blijft zweven. In de kleinere helium ballonnen letters van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij een goede vulling van een folieballon letter Z onder normale condities heeft deze ballonnen letter Z ongeveer 8 dagen zweef garantie. Dit is echter geen 100% garantie omdat elke letter ballon verschillend is van grootte.

LET OP: Folie letter ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen niet metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de folie letter ballonnen Z vast zodat deze niet wegvliegt

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.