Gouden letters ballon P

Gouden letters ballon P

De gouden letters ballonnen P online bestellen om Oliva of Omar een gouden letters ballon P als cadeau ballon te versturen per post naar Petra of Piet. Wij van ... Lees meer

48968234
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De gouden letters ballonnen P online bestellen om Oliva of Omar een gouden letters ballon P als cadeau ballon te versturen per post naar Petra of Piet. Wij van PartyCorner kunnen een verjaardag ballon laten bezorgen of het nu om een gouden letters ballonnen P versturen per post gaat of om gouden letters ballon P ballon bezorgen vandaag voor 20.00 uur in de regio Amsterdam of omgeving. Alleen een gouden letters ballon versturen naar buitenland duurt wat langer naar gelang welk land het moet worden verstuurd.

Helium ballon versturen per post

Helium ballon versturen per post te duur, wij hebben een speciaal tarief en een ballon versturen goedkoop gemaakt. Wil jij een helium ballon versturen per post kies dan voor kwaliteit en prijs. De als beste geteste folie ballon letters en folie ballon cijfers van PartyCorner kunnen de concurrentie aan. Vindt jij dezelfde gouden letters ballon O met dezelfde maat in dezelfde kwaliteit goedkoper dan betalen wij u het verschil in bedrag van deze bestelde folie ballon letters en/of folie ballon cijfers aan u terug

Gouden letters ballon P en alle andere alfabet letters en cijfers

Al deze alfabet cijfers en letters hebben dezelfde hoogte maat en hebben nagenoeg dezelfde zweeftijd als deze zijn gevuld met helium. In de kleinere helium ballonnen letters van 80 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij ons heeft u geen probleem onze 103 cm gouden letter P folie ballonnen en alle andere alfabet letters en cijfers zijn de grootste ballon letters die je kopen kunt. Letter ballonnen zoals de gouden letters ballon P uit de collectie van opblaasbare cijfers en letters in de metallic gouden kleur van een hoge folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium voorzien van een heel dun laagje plastic) zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze gouden letters ballon P blijft zweven. 

De gouden letters ballon P online bestellen! Of in onze winkel in Zaandam deze ballon kopen. Met helium gevuld of om zelf op te blazen. De gouden letters ballon P en alle overige alfabet letters en cijfers zijn als beste getest. De goud kleurige folie letter P gevuld met helium heeft onder normale condities binnenshuis ongeveer 6/8 dagen zweef garantie. Dit is echter geen 100% garantie omdat de temperatuur van invloed is.

De weersomstandigheden zijn hierbij wel van invloed, Bij koude temperatuur wisselingen krimpt de folie letter ballon waardoor het lijkt alsof deze lek is. Bij extreme warmte zoals directe zon op de folie ballon zet deze uit waardoor deze kan knappen of scheuren. Binnenshuis trekt deze gouden letters ballon P weer helemaal bij. Met deze uitleg kan jij gerust een gouden letters ballon P kopen.

Productinformatie: Gouden letters ballon P

  • Materiaal: hoogwaardig folie
  • Voorzien van: een heel dun plastic laagje
  • Kleur: zilver of goud
  • Lengte: 103 cm
  • Te vullen met: helium of lucht
  • Extra te bestellen: een gewichtje in zilver of goud

Een helium ballon versturen met een persoonlijk tintje

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een originele manier om uw zakelijke partners te feliciteren met bijvoorbeeld een jubileum? Of wil je vaste klanten en/of relaties op een leuke manier bedanken? Dan is een ballon versturen via PartyCorner een geweldig idee! Wij kunnen zelfs de Een helium ballon versturen met een persoonlijk tintje voorzien van een tekst of boodschap en deze als direct mail versturen naar klanten, relaties en medewerkers.

Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om zowel de ballon als doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf door ons te laten ontwerpen. Wij kunnen in overleg samen met u  een passend ontwerp creëren, enkele voorbeelden zijn de sunil capsule en de ici paris folie ballon. In ons grote assortiment vind je voor elke gelegenheid een geschikte folie ballon!

Gouden letters ballon P opblaas tips

Folie ballonnen zelf opblazen! het is mogelijk om de Gouden letters ballon leeg zelf op te blazen dit gaat als volgt:

1: Plaats een rietje voorzichtig in het ventiel onderaan de gouden letters ballon P

2: Blaas zachtjes door het rietje de lucht naar binnen wanneer je geen weerstand ondervind glijd dit rietje gemakkelijk door het ventiel naar binnen (±) 7cm

3: Blaas deze met een ballon pomp of de mond verder op tot dat deze vol is. Daarna kun je het rietje  voorzichtig uit de ballon trekken, door het zelf afsluitbare ventiel blijft de lucht in de ballon. Echter zweeft deze letter ballon niet en kun je deze alleen ophangen of aan de muur bevestigen.

LET OP: Gouden letter ballonnen geleiden elektriciteit. Laat geen folie ballonnen buiten op. Pas op voor hoogspanningskabels. Gebruik alleen geen metallic lint aan folie ballonnen en maak altijd een gewichtje aan de gouden letters ballon O vast zodat deze niet wegvliegt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.