Pruik Indiaan

Pruik Indiaan

Een prachtige Pruik Indiaan met indianen hoofdband voor dames. Deze pruik heeft een hoofd tooi en twee vlechten waardoor je op een echte indiaan lijkt. Dit is d... Lees meer

623620
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een prachtige Pruik Indiaan met indianen hoofdband voor dames. Deze pruik heeft een hoofd tooi en twee vlechten waardoor je op een echte indiaan lijkt. Dit is de look onder de indianen en door de 2 vlechten een de hoofdtooi worden ze dan ook het meest herkend. De Pruik Indiaan valt tot net over de schouders en zit daardoor ook niet in weg en draagt heel comfortabel.

Pruik Indiaan Productspecificaties:

  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Synthetische haar
  • lengte: Over de schouders
  • Maat: One size fits all!
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Geschikte leeftijd: groep vanaf  9+ jaar
  • brandveilig

Indianen outfit compleet met Pruik Indiaan

Maak je indianen outfit compleet met Pruik Indiaan en met de accessoires die als gerelateerde indianen artikelen kan zien. Indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Columbus, die in 1492 dacht in Indië beland te zijn het was zijn bedoeling om in westelijke richting de Atlantische Oceaan over te reizen en zo in Indië te komen , noemde de bewoners indios - indianen.Enkele indianen stammen waren Blackfoot , Apache , Sioux ,lakota.

Door de elastische kap van de Pruik Indiaan is de maat one size  bestaat uit een indianen hoofdband bewerkt met details die jou een echte indiaan maken!.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.