Cowboyhoed Sheriff Junior Zwart

Cowboyhoed Sheriff Junior Zwart

Cowboyhoed Sheriff Junior kopen. in een kindermaat van 55cm in een vilt kwaliteit in onze site ziet u een groot assortiment Cowboyhoeden voor kinderen in divers... Lees meer

620126
€7,75 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Cowboyhoed Sheriff Junior kopen. in een kindermaat van 55cm in een vilt kwaliteit in onze site ziet u een groot assortiment Cowboyhoeden voor kinderen in diverse kleuren en varianten. vergeet niet de bijpassende, Cowboy kleding en Cowboy accessoires erbij te bestellen.

Cowboyhoed Sheriff Junior zwart kopen. in onze site ziet u een groot assortiment Cowboyhoeden voor kinderen in diverse kleuren en varianten. goedkope cowboyhoeden, Cowboy kleding en Cowboy accessoires. Bekijk de aanbieding van de Cowboyhoed Sheriff Junior zwart online en bestel deze zodat jij binnen een paar dagen de trotse eigenaar bent van deze cowboyhoed .

Productspecificatie Cowboyhoed Sheriff Junior zwart

  • Kleur:zwart
  • Leverbaar 2/3 dagen
  • Maat: 55cm kindermaat
  • Materiaal: 100% vilt
  • Bestaat uit:Cowboyhoed
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

cowboyhoed kind zoals de Cowboyhoed Sheriff Junior zwart.

Howdy partner! Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De Cowboyhoed Sheriff Junior zwart kopen. is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon!

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.