Indianen jurk Squaw eagle

Indianen jurk Squaw eagle

Deze sexy Indianen jurk Squaw eagle heeft een Suède uitstraling heeft met de wilde rand van franje op de decolleté lijn en aan de zoom van het indianen jurkje. ... Lees meer

5592644
Neem contact op voor de levertijd
€29,50 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze sexy Indianen jurk Squaw eagle heeft een Suède uitstraling heeft met de wilde rand van franje op de decolleté lijn en aan de zoom van het indianen jurkje. Voor het echte Squaw kostuum ook voorzien van de veren hoofdtooi. Met dit indianen kostuum is duidelijk wie er nachts in de wigwam slaapt.

Dit Indianen jurk Squaw eagle is leuk te dragen met je partner in de heren variant Indianen kostuum Seattle

Pocahontas indianen jurk bestaat uit een: halter indianen jurk en indianen tooi, ceintuur en arm decoraties en elegante been bescherming kappen waarmee je indianen schoenen mee kan decoreren.

Indianen jurk Squaw eagle

productspecificaties:

  • Kleur: bruin en beige
  • Materiaal:100% kunstvezel
  • Maat:36/38 en 40/42
  • Leverbaar binnen 1 tot 3 werkdagen

Indianen jurk Squaw eagle als Vrouwelijke Indianen kleding

De traditionele lees boeken van de indianen zouden herschreven moeten worden: Er zijn ook vrouwelijke Indianen krijgers die sensueel rond liepen in de indianen kleding van toen. Ze zijn nog steeds dapper en sexy! Zoals dat hoort bij zo'n strijdlustige western gebied, niet dat alle sexy indianen met de Tomahawk te vechten gaan maar ook flaneren over de prairies.

Maar het kan het ook te maken met de elegante schouder en armen die prachtig zichtbaar zijn van deze indianen kleding. Het Sexy Pocahontas indianen jurk bestaat uit een strakke zand kleurige halterjurk met bruine franje , die een prachtige decolleté heeft meegekregen .

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.