Indianen armband

Indianen armband

Dames Indianen armband wordt bij de indianen gedragen uit Noord-Amerika. De indiaanse sieraden, gemaakt van de steen en de kleur turquoise, worden bescehermend ... Lees meer

13585741
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,67 € 4,34 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Indianen armband wordt bij de indianen gedragen uit Noord-Amerika. De indiaanse sieraden, gemaakt van de steen en de kleur turquoise, worden bescehermend en als heilig beschouwd. De Indianen armband brengen je evenwicht en geeft een kalmerend werkend gevoel voor de innerlijke rust.

Productspecificaties Indianen armband

  • Maat: One size 
  • Kleur: turquoise
  • Materiaal: kunststof

Indiaanse sieraden

Voor de indianen is turquoise het symbool van reinheid en licht op deze aarde en gebruiken ze het bij bepaalde rituelen en ceremonies. PartyCorner heeft deze bijpassende Indiaanse sieraden zoals de Indianen armband, bij je indianenkleding of indianenpak. Deze Indianen armband is een prachtige kopie van de zee blauwe kleur van de bekende stenen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.