Indianen kostuum Seattle

Indianen kostuum Seattle

Indianen kostuum Seattle is geschikt voor themafeesten en het carnaval. Dit driedelig kostuum word geleverd met een hoest zodat je het makkelijk kunt meenemen. ... Lees meer

2366578
€41,95 € 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Indianen kostuum Seattle is geschikt voor themafeesten en het carnaval. Dit driedelig kostuum word geleverd met een hoest zodat je het makkelijk kunt meenemen. Het comfortabele kostuum, heeft een licht bruine broek met een praktische, elastische tailleband, ze zijn gedrapeerd met een prachtige bruine franje met aan de zijkanten van de broek een gekleurde riem die vast aan het shirt is opgenaaid. Ten slotte wordt de onmisbare hoofdband geleverd met een mooie veer.

Productspecificatie:
  • Bestaat uit: hoofdband met veer, shirt en broek met sloof
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: voornamelijk bruin
  • Maat: 50/52 - 54/56

Indianen kostuum

Sluipend en ongezien maak je entree, en op het moment dat je gezien wilt worden, straal je iets onverwachtsuit. Iedereen zal je aankijken als geboren leider. Het indianen kostuum Seattle is voor carnaval of themafeesten. Buiten deze decoratieve indianen outfit hebben wij diverse indianen pakken.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.