Indianen pruik Pocahontas met vlechten

Indianen pruik Pocahontas met vlechten

Voor iedereen met zijn liefde voor de indianen, en de inheemse bevolking van zuid en midden Amerika .Deze Indianen pruik Pocahontas met vlechten past perfect bi... Lees meer

5594556
€16,25 € 10,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor iedereen met zijn liefde voor de indianen, en de inheemse bevolking van zuid en midden Amerika .Deze Indianen pruik Pocahontas met vlechten past perfect bij je indianen kleding voor het carnaval of een thema feest van het wild west . De identieke pruik uit het indianen tijdperk maakt elke indianen outfit compleet deze pruik past niet alleen bij de dames maar door de rekbare kap is deze ook geschikt voor de wat kleinere dames vanaf 8 jaar.

Productspecificatie: Indianen pruik Pocahontas

  • Kleur: Zwart
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch

indianen artikelen zoals Indianen pruik Pocahontas

Wij hebben vele indianen accessoires die jou indianen outfit compleet zouden maken zoals de Indianen pruik Pocahontas. Vele pruiken in verschillende vormen en maten, voor jong en oud. Ook moet je denken aan een pijl en boog of een speer ook daar hebben we genoeg keuzes in. Maar bijvoorbeeld speciaal voor de dames hebben we ook handtassen met een indianen stijl die goed samen gaan met de Indianen pruik Pocahontas.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.