Glow in the dark kleding met skelet print

Glow in the dark kleding met skelet print

Glow in the dark kleding is een skelet print op een glow in the dark outfit gemaakt. Wil jij graag gezien worden met Halloween of tijdens een spook feest? In de... Lees meer

15725300
€29,95 € 26,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Glow in the dark kleding is een skelet print op een glow in the dark outfit gemaakt. Wil jij graag gezien worden met Halloween of tijdens een spook feest? In deze Glow in the dark skelet kleding word je altijd gezien zelfs op de donkerste plekken op aarde.

Productspecificatie Glow in the dark kleding met skelet print:
  • Kleur: zwart met glow in the dark details
  • Maat: 50/54
  • Materiaal: polyester

Glow in the dark kleding

Behalve glow in the dark accessoires, is PartyCorner begonnen met de nieuwe glow in the dark kleding rage. Overal ter wereld wordt de vraag naar glow in the dark skelet kleding meer. Daarom heeft PartyCorner de geweldige Glow in the dark kleding in haar assortiment genomen. Glow in the dark kleding skelet is een echte best-seller. Bestel de Glow in the dark kleding vandaag nog. Want op = op.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.