Dag van de doden jurkje

Dag van de doden jurkje

Dag van de doden jurkje vind zijn afkomst uit Mexico. Op 1 en 2 november is Dia de los Muertos een Mexicaanse feestdag waarbij mensen hun dierbaren herdenken op... Lees meer

19157868
€35,95 € 28,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dag van de doden jurkje vind zijn afkomst uit Mexico. Op 1 en 2 november is Dia de los Muertos een Mexicaanse feestdag waarbij mensen hun dierbaren herdenken op een feestelijke manier. Dit kostuum voor vrouwen is een zeer zwarte jurkje met kleurrijke doodskopjes een zwart korset achtig model in vele gekleurde doodhoofdjes. Creëer met onze make-up deze Mexicaanse schedel en maak daarmee Halloween dag van de doden jurkje compleet.

Productspecificatie: Dag van de doden jurkje

  • Kleur: zwart/rood
  • kleurrijke doodskopjes
  • Maat: M en L
  • Materiaal: polyester
  • Exclusief: kousen en schoenen

Halloween dames outfit online

Voor je het weet staat de griezeligste periode van het jaar weer voor de deur. Tijdens Halloween wil jij er natuurlijk spectaculair uitzien en zo duister mogelijk. Dag van de doden Halloween outfit  is een dames kostuum dat precies is wat dames nodig hebben tijdens Halloween. Bestel de Halloween dames outfit online Dag van de doden jurkje.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.