Musketier zwaard

Musketier zwaard

Wil jij een musketier zwaard en als musketier verkleed gaan dit echt lijkende musketier zwaard  Het musketier zwaard is niet geschikt voor kinderen onder de 3 j... Lees meer

46157375
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij een musketier zwaard en als musketier verkleed gaan dit echt lijkende musketier zwaard  Het musketier zwaard is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. PartyCorner heeft ook voor jouw een complete musketier outfit het goedkope adres voor jouw musketier kleding voor jong en oud. wil jij er uitzien als één van de 3 musketiers koop dan deze Musketiers degen met schede (65 cm)ook wel musketier zwaard genoemd.

Maak met je musketier zwaard maak jij het carnavalskleding musketier kostuum compleet. het verkleed kostuum voor het carnavalsfeest kunt u bestellen voor 16.00 uur 's middags dan heeft u de musketier zwaard en masker de volgende dag al in uw bezit wilt hebben. 

productspecificaties: musketier zwaard en masker

  • Materiaal: zwaard plastic
  • Materiaal:schede (hoes)
  • Zwaard 65cm

Musketier pakken in kinder maten

Bij dit musketier zwaard verkopen wij ook musketier pakken in de kinder maten als dit musketier pak in de maat 3/4  5/6 en  7/8 zoals het musketier verkleedkleding is naar het historische musketier kostuum gemaakt, dat is te zien aan de mooie afwerkingen..tevens is dit musketier kostuum ook als duo kleding leverbaar. Koop dit musketier kostuum samen met het musketier degen met het webshop keurmerk veilig en snel bij Partycorner.nl. Voor musketier accessoires kijk dan bij de gerelateerde musketier producten en bestel deze tegelijk met een leuke korting

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.