Ninja zwaarden online kopen

Ninja zwaarden online kopen

Deze Ninja zwaarden hebben een lengte van ongv 55 centimeter en worden geleverd met de rug houder. De ninja zwaarden zijn grijskleurig en gemakkelijk uit de hou... Lees meer

55334333
€ 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Ninja zwaarden hebben een lengte van ongv 55 centimeter en worden geleverd met de rug houder. De ninja zwaarden zijn grijskleurig en gemakkelijk uit de houder te halen en er terug in te stoppen. Ook zijn de zwaarden veilig en niet scherp.

Ook hebben wij andere ninja wapens om jouw collectie speel wapens compleet te maken zoals nep werp sterren, driepuntig zwaard en nunchucks bij PartyCorner.

Productspecificatie: Ninja zwaarden

  •     Kleur: Zwart met grijs
  •     Materiaal: plastic
  •     leeftijd: 8+ jaar

Ninja zwaarden combineren.

Wil jij bij je ninja zwaarden een ninja pak kopen! kies dan voor het ninja master kostuum en maak je ninja outfit compleet. Wat is een ninja zonder kostuum. Deze Ninja zwaarden wordt geleverd de rug houder zodat je de zwaarden netjes kunt bewaren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.