Zorro zwaard en masker

Zorro zwaard en masker

Wil jij een Zorro zwaard en masker kopen en als Zorro verkleed gaan dit zwarte Zorro zwaard en masker past bij jouw zoro outfit. Het oogmasker is gemaakt van st... Lees meer

46060955
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij een Zorro zwaard en masker kopen en als Zorro verkleed gaan dit zwarte Zorro zwaard en masker past bij jouw zoro outfit. Het oogmasker is gemaakt van stof en is voorzien van een elastiek. Het Zorro zwaard is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. PartyCorner heeft een complete Zorro outfit een goedkoop adres voor jouw Zorro kleding voor jong en oud. wil jij er uitzien als Don Diego koop dan deze Zorro accessoires Zorro zwaard en masker.

productspecificaties: Zorro zwaard en masker

  • Materiaal: masker 100% polyester
  • Bestaat uit: zwaard plastic en plastic masker.
  • Zwaard 60cm

Zorro pakken in kinder maten

Bij dit Zorro zwaard en masker verkopen wij ook Zorro pakken in de kinder maten als dit Zorro pak in de maat 3/4  5/6 en  7/8 zoals het Zorro verkleedkleding is naar het historische Zorro kostuum gemaakt, dat is te zien aan de mooie afwerkingen..tevens is dit Zorro kostuum ook als duo kleding leverbaar. Koop dit Zorro kostuum met het webshop keurmerk veilig en snel bij Partycorner.nl. Voor Zorro accessoires kijk dan bij de gerelateerde Zorro producten en bestel deze tegelijk met een leuke korting

Maak met je Zorro zwaard en masker je carnavalskleding Zorro kostuum compleet. het verkleed kostuum voor het carnavalsfeest kunt u bestellen voor 16.00 uur 's middags dan heeft u de Zorro zwaard en masker de volgende dag al in uw bezit wilt hebben.

Zorro zwaard en masker

Zorro met zwaard en masker is het alter ego van Don Diego de la Vega, een Spaans Don Juan in een Zorro pak, die rond 1820 leefde in het oude Wilde Westen van Amerika, in het stadje el Pueblo de la Reina de los Ángeles. Dit kleine plaatsje zou later uitgroeien tot de miljoenenstad Los Angeles, maar ten tijde van Zorro had het slechts 800 inwoners. Californië behoorde destijds nog niet bij de Verenigde Staten, maar vanaf begin 17e eeuw eerst bij Spanje en vanaf 1821 bij Mexico. In 1850 werd het noordelijke deel van Californië de 31e staat van de Verenigde Staten van Amerika.

Zorro gaat geheel in het zwart gekleed, het bekende Zorro pak, met een zwarte Spaanse cape, een zwart oogmasker en een zwarte Spaanse hoed, een zogenaamde "sombrero cordobés" ten strijde tegen het onrecht bij hulpelozen. Zorro is gekleed in een Zorro pak en gewapend met een rapier, een soort zwaard, waarmee hij in drie korte bewegingen zijn initiaal Z in de kleding van zijn tegenstanders kerfde. Zorro was een historische strijder in zijn zwarte Zorro kostuum. Zijn paard, een zwarte Andalusiër, wordt in de meeste Zorro-verhalen Toronado of Tornado genoemd.

De eerste Zorro-film verscheen in 1920. In 1975 speelde Alain Delon de gemaskerde wreker in de Frans-Italiaanse film Zorro. De bekendste Zorro in een Zorro outfit is heden ten dage Antonio Banderas, die Zorro vertolkte in The Mask of Zorro (1998) en The Legend of Zorro (2005).

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.