ridder zwaard

ridder zwaard

Een ridder zwaard heb jij nodig als je een ridder wilt zijn om je kastelen en jonkvrouwen te verdedigen. PartyCorner heeft die wapenuitrusting als dit echt lijk... Lees meer

46166306
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een ridder zwaard heb jij nodig als je een ridder wilt zijn om je kastelen en jonkvrouwen te verdedigen. PartyCorner heeft die wapenuitrusting als dit echt lijkende ridder zwaard van maar liefst 88cm lang wat een nagemaakte ridder zwaard dat als door de ouden Grieken en romeinen werd gebruikt. Dit speelgoed zwaard ridder zwaard  kunt je bij diversen kostuums dragen dit van niet van echt te onderscheidde  plastic ridder zwaard met twee snijvlakken en een hout lijkend handvat.

Productspecificaties: ridder zwaard

  • Kleur: zilver kleurig
  • Materiaal: kunstof
  • Lengte; 88 cm
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 9+ jaar en ouder

Middeleeuwse wapens in PartyCorner

Al deze medieval wapens op zijn Nederlands gezegd, middeleeuwse wapens, kom je tegen in de site en worden ook gedragen bij de populaire Een Live Action Role Playing Game, afgekort tot LARP waaraan enkele tientallen tot honderden spelers van jong tot oud tegelijkertijd terug keren naar de tijd van de fantasiewereld van middeleeuwen met kastelen ridders en vikingen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.