Ridderzwaard Gotisch - 68cm

Ridderzwaard Gotisch - 68cm

Op zoek naar een ridderzwaard voor bij je ridderpak, of andere stoere ridder outfit? Bij PartyCorner treft je een heel assortiment met zwaarden aan. Dit realis... Lees meer

6881269
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een ridderzwaard voor bij je ridderpak, of andere stoere ridder outfit? Bij PartyCorner treft je een heel assortiment met zwaarden aan.

Dit realistische ridderzwaard koning Arthur is één van de lichtgewicht speel zwaarden, gemaakt van  kunststof met een lengte van 68 cm.

Zwaarden, dolken en nog veel meer speelwapens

Zwaarden, aksen, dolken en nog veel meer speelwapens vind je op PartyCorner. Met deze wapens ben jij een echte musketier of ridder van de ronde tafel uit de middeleeuwen.

Hebben wij jouw nog niet kunnen overtuigen om dit Ridderzwaard Gotisch te kopen? Kom dan eens langs in onze winkel in Zaandam waar je alle Middeleeuwse zwaarden met elkaar kunt vergelijken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.