Jason masker en machete

Jason masker en machete

Heb je al het perfecte Friday the 13th outfit gevonden voor het Halloween feest? Super! Maar heb je ook aan Jason masker en machete gedacht? Het Jason masker en... Lees meer

55335569
€ 11,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb je al het perfecte Friday the 13th outfit gevonden voor het Halloween feest? Super! Maar heb je ook aan Jason masker en machete gedacht? Het Jason masker en machetevan hey Jason vind je nergens zo goedkoop. Met deze artikelen speel jij de hoofdrol op jouw Halloween feest. In een Friday the 13th outfit ben je met Halloween de schrik van elk Halloween en horror feest!

Een griezelig outfit zonder masker is niet helemaal compleet! Wij hebben de leukste maskers voor Halloween beschikbaar tegen de beste prijzen van het internet!

Met dit  beroemde Friday the 13th maskers en wees zeker dat je al je vrienden zult verbijsteren! Wij hebben bijvoorbeeld angstaanjagend Jason masker met machete. Maak je Halloween verkleedkleding helemaal compleet met onze perfecte maskers voor Halloween feest! Geniet er snel van en bekijk nu onze selectie van Halloween feestmaskers, special geschikt voor het Halloween feest!


Productspecificatie: Jason masker en machete

  •     Kleur: grijs
  •     Materiaal: kunststof
  •     leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Zwaard: 53 cm

Jason masker en machete online bij PartyCorner.

Het Jason masker en machetegeeft je de mogelijkheid om te kruipen in het lijf van Jason Voorhees. Bekijk onze vele andere accessoires op PartyCorner web winkel of bezoek onze winkel in Zaandam. Waar je ook het Jason masker en macheter kopen kunt.

Het Jason masker en machete combineren.

Bij PartyCorner verkopen wij ook meer losse artikelen die te combineren zijn met het Jason masker en machete zoals de nep horror kettingzaag en andere nep wapens en nep bloed on jouw outfit compleet te maken.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.