Sinterklaas Baardstel met losse snor kopen

Sinterklaas Baardstel met losse snor kopen

Dit realistisch uitziende Sinterklaas Baardstel met losse snor dat van het materiaal Kanekalon gemaakt is ziet er uit en voelt als echt haar, het is o... Lees meer

1420112
€149,95 € 134,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit realistisch uitziende Sinterklaas Baardstel met losse snor dat van het materiaal Kanekalon gemaakt is ziet er uit en voelt als echt haar, het is ook een van de meest perfecte materialen dat gebruikt word voor nep haar. Het gevoel komt ook overeen met echt haar. Dit goed uitziende Sinterklaas Baardstel met losse snor bevat een pruik, baard en een losse snor. De snor en kruin zijn met de hand geknoopt en de baard zelf heeft een kin montuur. De pruik is verstelbaar zodat je deze naar jou comfort aan te passen is.

Met Kanekalon pruiken en baarden is het wel belangrijk om te weten dat het niet verstandig is om deze te stijlen, in warm water te wassen en niet te kammen wanneer deze nat is. Na gebruik van de pruik of baard is het verstandig om deze even te laten luchten. Let op! als je het Sinterklaas baardstel wast verliest deze zijn vorm en zal opnieuw gekruld moeten worden.


Productspecificaties: Sinterklaas Baardstel met losse snor

  • Materiaal: Kanekalon
  • Kleur: wit (zie afbeelding)
  • Bevat: Baardstel, losse snor, verstelbare pruik
  • de baard heeft een 8cm bredere val
  • lengte baard is standaard maat van 45cm lang
  • Model: de Belgische sint

Sinterklaas Baardstel met losse snor kopen

Het perfecte Sinterklaas kostuum creëer je bij Partycorner, met bijvoorbeeld dit Sinterklaas Baardstel met losse snor is een belangrijk deel van een Sinterklaas outfit. De kinderen kijken veel naar het gezicht van Sinterklaas, dus de pruik, baard en snor moet er zo echt mogelijk uit zien. En dat is mogelijk met dit baardstel van Kanekalon! Combineer deze met onze andere Sinterklaas kleding en accessoires en breng de kinderen vreugde en hun cadeaus. Bestel het Sinterklaas Baardstel met losse snor online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Nu met GRATIS verzending!!

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.