Cheerleader kostuum USA

Cheerleader kostuum USA

In dit Cheerleader kostuum USA wordt jij lid van het American football team, zwaaien met je cheerleader pompons kan je juichen naar je breedgeschouderde Quart... Lees meer

43697276
€19,95 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In dit Cheerleader kostuum USA wordt jij lid van het American football team, zwaaien met je cheerleader pompons kan je juichen naar je breedgeschouderde Quarterback kijken. Dit sexy sportieve dames kostuum wat bestaat uit een leuk rood met wit rokje en een bijpassende shirt is Het klassieke sexy Cheerleader kostuum USA wat een droom is van elke vrouw om het te kunnen dragen.

Wil jij de Cheerleader kostuum USA eerst eens in het echt zien kom dan naar onze winkel in het centrum van Zaandam.

Productspecificatie:Cheerleader kostuum USA

  • Kleur: rood, wit en zwart
  • Materiaal: 100% polyester
  • Inhoud: jurkje
  • Maat: 36/38 ,38/40, 42/44 en 44/46

Cheerleader pompons

Met de bijpassende cheerleader pompons met dit Cheerleader kostuum USA aan ga voorop in het aanmoedigen van jouw sport ploeg. Wie wil niet zo dichtbij het mannelijke schoon zijn en vrij uit bewegen. studeer een paar prachtige moves in en laat je team yell horen en laat je zien in dit Cheerleader kostuum USA

Cheerleader kostuum voor kinderen

We hebben ook voor jouw een Cheerleader kostuum voor kinderen en zelfs een,Cheerleader  jurkje voor Halloween zelfs hierin zie je er geweldig mee uit, zowel op als buiten het veld. Ren door naar de einde zone met dit American football kostuum en koop dit sportive Cheerleader kostuum online of in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.