Cheerleader Pom-pom Wit

Cheerleader Pom-pom Wit

Mooie Cheerleader Pom-pom Wit voor cheerleaders. Ook wel cheer-balls genoemd, deze Cheerleader Pom-pom Wit zijn ook bestelbaar in andere kleuren. De Cheerleader... Lees meer

620531
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Mooie Cheerleader Pom-pom Wit voor cheerleaders. Ook wel cheer-balls genoemd, deze Cheerleader Pom-pom Wit zijn ook bestelbaar in andere kleuren. De Cheerleader Pom-pom Wit worden per stuk geleverd en zijn gemaakt van kunststof. Bekijk ook de andere kleuren en kies de pom pom's uit die het beste bij jouw outfit passen.

Productspecificatie Cheerleader Pom-pom Wit

  • Materiaal: kunststof
  • handvat zwart: 
  • Kleur: Wit

Cheerleader Pom-pom Wit ook wel cheer-balls. genoemd

Bij Partycorner hebben we verschillende kleding en accessoires voor het cheerleader thema zoals deze Cheerleader Pom-pom Wit, maar ook voor veel andere thema's en verkleed gelegenheden zoals Halloween, sinterklaas, kerst en Carnaval. Maak je outfit of kostuum compleet en bestel deze Cheerleader Pom-pom Wit online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de westzijde.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.