American football helm kopen

American football helm kopen

American football'-helm kopen? Dan ben je bij PartyCorner.nl aan het juiste adres! Met deze zwarte caranvalshelm zie jij eruit als een echte American footba... Lees meer

36057986
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

American football'-helm kopen? Dan ben je bij PartyCorner.nl aan het juiste adres! Met deze zwarte caranvalshelm zie jij eruit als een echte American football player! Deze is bijna niet te ondercheiden van de echte 'American football'-helmen. De helmen zijn niet bedoeld om tijdens de Amerikaanse profcompetitie - National Football League (NFL)- te gebruiken, maar ze zijn wel erg leuk voor een feestje! Wil jij als nieuwe quarterback naar het sportgala? Koop dan snel één van onze 'American football'-helmen via de site of in onze winkel.

Productspecificaties:American football helm    
  • Model: Helm American football
  • Kleur: rood / zwart
  • Materiaal: kunststof
  • Maat: One size fits all ca: 59 cm

American football helm carnaval 

En daar is hij met zijn 'American football'-helm! Tackles ontwijkt hij zonder enige moeite! Na een mooie pass naar de nieuwe quarterback duwt hij zijn hoofd naar beneden om vervolgens de bal te koppen met zijn 'American football'-helm! Zo maakt hij een American football touchdown.

 

 

 

 
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.