Tiroler hoed dames

Tiroler hoed dames

Je gaat helemaal los in je bierfest outfit met deze Tiroler hoed dames op je hoofd. Deze Tiroler hoed dames is voorzien van leuke hartjes in wit en rood en afge... Lees meer

38111153
€6,95 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Je gaat helemaal los in je bierfest outfit met deze Tiroler hoed dames op je hoofd. Deze Tiroler hoed dames is voorzien van leuke hartjes in wit en rood en afgemaakt met  toepasselijk rood wit lint met een wit veertje. Dit groene hoedje voor dames bestel je bij PartyCorner en kijk vooral ook even bij de Tiroler jurkjes en andere accessoires.

Product informatie: Tiroler hoed Dames

  • Materiaal: velvet
  • Kleur: groen
  • Applicaties: hartjes rood en wit, veertje, lint
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Koop een Tiroler hoed dames.

Dames opgelet: Koop een Tiroler hoed dames voor het Oktoberfest, HET jaarlijks festival in München. Dit uiterst beroemde festival begint medio september en eindigt op de eerste zondag in oktober. Het bier festival bestaat uit een kermis en grote tenten. Vooral veel bier en muziek. Het wordt beschouwd als het grootste festival ter wereld en wordt jaarlijks bezocht door meer dan zes miljoen mensen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.