Bewegend spookje met licht en geluid

Bewegend spookje met licht en geluid

Bewegend spookje met licht en geluid (ook wel (Shaking ghost genoemd ) waarmee je iedereen het stuipen op het lijf jaagt op je halloweenfeest! Dit bewegende Bew... Lees meer

41546426
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bewegend spookje met licht en geluid (ook wel (Shaking ghost genoemd ) waarmee je iedereen het stuipen op het lijf jaagt op je halloweenfeest! Dit bewegende Bewegend spookje, aangekleed in een wit laken heeft zijn eigen karakter en maakt je spook versiering helemaal compleet. Hij heeft ook nog een paar geestige vriendjes die te vinden zijn in ons uitgebreide Halloween assortiment. Deze spookjes hebben geen hersenen, maar ze zijn wel uit om je aan het schrikken te maken. Ze zijn bedoeld om aan de muur te hangen en maken geluid als je ze aanzet. De ogen lichten op en je ziet het laken bewegen. De spookje reageert opgeluiden door middel van een geluidssensor. Het hoofd is gemaakt van hard schuim en de kleding van witte jute stof. 

Geloof jij niet in spoken en griezel verhalen? Met dit kleine spookje worden je engste dromen werkelijkheid. Bestel deze Bewegend spookje met licht en geluid met andere 2 andere elektrische Halloween decoraties en krijg een leuke korting. Wil jij de halloweendecoraties eerst eens in het echt zien kom dan naar onze winkel in het centrum van Zaandam.

Productdetails: Bewegend spookje met licht en geluid
  • Lichtgevende ogen en bewegende handen
  • Alleen geschikt voor indoor gebruik
  • Geschikt om op te hangen
  • Reageert op geluid
  • Werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  • Hoogte 52cm lang

Bewegende doodshoofd decoratie

Deze Bewegend spookje decoratie is geschikt als onder andere wanddecoratie. Hij maakt geluid, geeft een knipperend licht en heeft bibberen effect. 

Maak je eigen spookhuis en omring je met al deze vreselijke witte bibberende spookje met licht en geluid wat reageren op geluid.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.