Bewegende zombie met licht en geluid

Bewegende zombie met licht en geluid

Bewegende zombie met licht en geluid (ook wel "props" ) waarmee je iedereen het stuipen op het lijf jaagt op je halloweenfeest! Deze freaky Bewegende zombie met... Lees meer

41547431
Neem contact op voor de levertijd
€43,75 € 28,45 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bewegende zombie met licht en geluid (ook wel "props" ) waarmee je iedereen het stuipen op het lijf jaagt op je halloweenfeest! Deze freaky Bewegende zombie met licht en geluid heeft grijp grage handjes. Hij heeft ook nog een paar zombievriendjes die te vinden zijn in ons uitgebreide Halloween assortiment. Deze wezens hebben geen hersenen, maar ze zijn wel uit op vlees en bloed! Ze zijn bedoeld om aan de muur te hangen en maken geluid als je ze aanzet.

De ogen lichten op en kunnen de handen bewegen, alsof hij gebeten is door een andere zombie uit de Amerikaanse serie The Walking Dead! De pop reageert op geluiden door middel van een geluidssensor. Het hoofd is gemaakt van hard schuim en de kleding van zwarte en paarse jute stof en gaas. 

Geloof jij niet in zombie en horror verhalen? Met deze bewegende zombie prop worden je engste dromen werkelijkheid. Bestel deze halloween decoraties Bewegende spook met andere 2 andere elektrische Halloween decoraties en krijg een leuke korting. Wil jij de halloweendecoraties eerst eens in het echt zien kom dan naar onze winkel in het centrum van Zaandam.

Productdetails: Bewegende zombie prop
  • Lichtgevende ogen en bewegende handen
  • Alleen geschikt voor indoor gebruik
  • Geschikt om op te hangen
  • Reageert op geluid
  • Werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  • Hoogte 110 lang (Levensgroot)

Bewegende Halloween decoratie

Deze enge zombie is geschikt als onder andere wanddecoratie. Hij maakt geluid, geeft een knipperend licht en beweegt! Maak je eigen spookhuis en omring je met al deze vreselijke bewegende zombieprops die reageren op geluid.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.