Tafeldecoratie 40 jaar

Tafeldecoratie 40 jaar

Tafeldecoratie 40 kopen van harte Gefeliciteerd! Eindelijk 40 jaar geworden. 40 jaar! 40 is een speciaal getal. PartyCorner heeft een breed assortiment van Abra... Lees meer

44832086
€6,95 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tafeldecoratie 40 kopen van harte Gefeliciteerd! Eindelijk 40 jaar geworden. 40 jaar! 40 is een speciaal getal. PartyCorner heeft een breed assortiment van Abraham, Sarah en 40 jarige jubileum. Om het sfeer op te vrolijken mag de Tafeldecoratie 40 niet ontbreken. 

Maak het feestje compleet en bestel tafeldecoratie 40 jaar. Deze eenvoudige tafeldecoratie is gemakkelijk  in elkaar te zetten doormiddel van het bijgeleverde plastic voetje om de tafeldecoratie 40 te plaatsen.

Productspecificaties:

  • Bestaat uit:Tafeldecoratie 40 jaar
  • Gemaakt van:100% plastic.
  • Kleur:zie foto
  • Maat;45 cm 

Tafeldecoratie 40 versiering

fantastische 40 jaar versiering! Een vrolijk gekleurde tafeldecoratie met gekleurde 40 cijfers. Hoogte: 45cm. De tafeldecoratie is gemaakt van folie en geeft een luxe uitstraling. Wilt u deze tafeldecoratie ophangen? Dat kan met deze unieke decoratie. Gebruik hiervoor het meegeleverde ophang lintje.

Bij PartyCorner is het mogelijk om de Tafeldecoratie 40 online te bestellen.Ook kunt in deze in onze winkel bekijken.

Kom ook eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.