Tafeldecoratie 50

Tafeldecoratie 50

Tafeldecoratie 50 kopen van harte Gefeliciteerd! Eindelijk 50 jaar geworden. 50 jaar! 50 is een speciaal getal. PartyCorner heeft een breed assortiment van Abra... Lees meer

17997514
€6,95 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tafeldecoratie 50 kopen van harte Gefeliciteerd! Eindelijk 50 jaar geworden. 50 jaar! 50 is een speciaal getal. PartyCorner heeft een breed assortiment van Abraham, Sarah en 50 jarige jubileum. Om het sfeer op te vrolijken mag de Tafeldecoratie 50 niet ontbreken. Maak het feestje compleet en bestel tafeldecoratie 50 jaar. Deze eenvoudige tafeldecoratie is gemakkelijk  in elkaar te zetten doormiddel van het bijgeleverde plastic voetje om de tafeldecoratie 50 te plaatsen.


Tafeldecoratie 50 versiering

fantastische 50 jaar versiering! Een vrolijk gekleurde tafeldecoratie met gekleurde 50 cijfers. Hoogte: 45cm. De tafeldecoratie is gemaakt van folie en geeft een luxe uitstraling. Wilt u deze tafeldecoratie ophangen? Dat kan met deze unieke decoratie. Gebruik hiervoor het meegeleverde ophang lintje.

Bij PartyCorner is het mogelijk om de Tafeldecoratie 50 online te bestellen.Ook kunt in deze in onze winkel bekijken.

Kom ook eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.