Losse sinterklaas snor van kanekalon

Losse sinterklaas snor van kanekalon

Deze Losse sinterklaas snor van kanekalon past bij onze Sinterklaas pruiken met losse snor. Vaak is het aan te raden om de snor eens in de zoveel tijd te vervan... Lees meer

57654602
€ 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Losse sinterklaas snor van kanekalon past bij onze Sinterklaas pruiken met losse snor. Vaak is het aan te raden om de snor eens in de zoveel tijd te vervangen in verband met verkleuring door bijvoorbeeld de lijm waarmee de snor geplakt word kan dit na meerdere malen gebruik veroorzaken. Let op! De kleur van de snor kan in vergelijking met sommige pruiken afwijken.

Het haar waarvan deze Losse sinterklaas snor is gemaakt is kanekalon. Deze wereldberoemde synthetische vezel is wat de afgelopen 50 jaar de beste kwaliteits synthetische haren maakt, die veel gebruikt wordt voor de toonaangevende merken van pruiken en haarverlenging over de hele wereld.

Productspecificatie: Losse sinterklaas snor van kanekalon

  • Kleur: Zie foto
  • Product: Losse snor
  • Werkt in combinatie baardstel model 34110 en 34111

Losse sinterklaas snor van kanekalon voor baard.

Voor het perfecte sinterklaas kostuum bent u bij Partycorner aan het juiste adres, met bijvoorbeeld deze Losse sinterklaas snor van kanekalon wat een belangrijk deel van een Sinterklaas outfit is samen met de baard en pruik. De kinderen kijken natuurlijk het meest naar het gezicht van Sinterklaas, dus dit moet er goed realistisch uit zien. Combineer deze Snor met een van onze Baarden voor een realistische uitstraling. Bestel de Losse sinterklaas snor van kanekalon online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.