Sint fluweel standaard

Sint fluweel standaard

Ons Sint fluweel standaard is een simpele, maar toch een mooie fluwelen uitvoering voor de prijs. het vijfdelige Sinterklaaskostuum bestaat ... Lees meer

1383303
€399,00 € 274,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ons Sint fluweel standaard is een simpele, maar toch een mooie fluwelen uitvoering voor de prijs. het vijfdelige Sinterklaaskostuum bestaat uit mantel, mijter, habijt, koord, en stola. Voor een complete Sinterklaas uitstraling tijdens de feestdagen. 

Productspecificatie: Sint fluweel standaard

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Kostuum: Vijf delig
  • Thema: Sinterklaas

Sint fluweel standaard online kopen.

Voor het passen van het Sint fluweel standaard kunt u gerust bellen voor een afspraak dit kan overdag maar er moet natuurlijk voor gezorgd worden dat dit niet door kinderen gezien word.

Ook is het Sint fluweel standaard te huren. Voor afspraken en prijzen voor het huren van een kostuum kunt u bellen met onze klantenservice. Of voor meer informatie over Sinterklaas outfits kunt u ook gerust onze winkel in zaandam bezoeken voor eventuele vragen.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.