Werkmijter fluweel online kopen

Werkmijter fluweel online kopen

Sinterklaas werkmijter fluweel. Een leuk artikel om een kostuum compleet te maken en er een geweldig feest van te maken tijdens de Sinterklaas. Deze mijter heef... Lees meer

1383310
€60,00 € 49,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Sinterklaas werkmijter fluweel. Een leuk artikel om een kostuum compleet te maken en er een geweldig feest van te maken tijdens de Sinterklaas. Deze mijter heeft de leuke originele blik van de outfit die de TV sint altijd aan had rond zijn kasteel en de meeste kinderen meteen herkennen.

Productspecificatie: Werkmijter fluweel

  • Thema: Sinterklaas
  • Kleur: Zie afbeelding

Werkmijter fluweel online kopen.

Voor het passen van een werkmijter fluweel kunt u gerust bellen voor een afspraak dit kan overdag maar er moet natuurlijk voor gezorgd worden dat dit niet door kinderen gezien word.

Ook is een werkmijter fluweel te huren. Voor afspraken en prijzen voor het huren van een Sinterklaas artikel of geheel kostuum kunt u bellen met onze klantenservice. Of voor meer informatie over Sinterklaas outfits kunt u ook gerust onze winkel in zaandam bezoeken voor eventuele vragen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.