Luxe kokermijter fluweel

Luxe kokermijter fluweel

Sinterklaas Luxe kokermijter fluweel. Een leuk artikel om een kostuum compleet te maken en er een geweldig feest van te maken tijdens de Sinterklaas. Deze mijte... Lees meer

1383309
€183,25 € 160,25 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Sinterklaas Luxe kokermijter fluweel. Een leuk artikel om een kostuum compleet te maken en er een geweldig feest van te maken tijdens de Sinterklaas. Deze mijter heeft de leuke originele blik van de outfit die de TV sint altijd aan had en de meeste kinderen meteen herkennen.

Luxe kokermijter fluweel

  • Thema: Sinterklaas
  • Kleur: Zie afbeelding

Luxe kokermijter fluweel online kopen.

Voor het passen van een Luxe kokermijter fluweel kunt u gerust bellen voor een afspraak dit kan overdag maar er moet natuurlijk voor gezorgd worden dat dit niet door kinderen gezien word.

Ook is een Luxe kokermijter fluweel te huren. Voor afspraken en prijzen voor het huren van een Sinterklaas artikel of geheel kostuum kunt u bellen met onze klantenservice. Of voor meer informatie over Sinterklaas outfits kunt u ook gerust onze winkel in Zaandam bezoeken voor eventuele vragen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.