Zwarte piet kraag met kant

Zwarte piet kraag met kant

Even een berichtje van de sint voor de pieten. He Zwarte Piet vergeet je pieten kraag niet. kijk eens goed bij de andere zwarte pieten materialen, wellicht vind... Lees meer

1395805
€8,95 € 7,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Even een berichtje van de sint voor de pieten. He Zwarte Piet vergeet je pieten kraag niet. kijk eens goed bij de andere zwarte pieten materialen, wellicht vindt je ook de zak van Sinterklaas voor de pietenbazen en de mooiste Zwarte pieten kraag dus piet bestel deze Zwarte piet kraag met kant dan is er niks aan de hand.

Product specificaties Zwarte piet kraag met kant

  • Maat:one size fits most
  • Kleur: zwart
  • Model: gesmokte kraag
  • kwaliteit :trivera

ZWARTE PIET KRAAG TREVIRA ZWART MET KANT

Zwarte piet kraag met kantin een trivira stof met rond om een prachtige afwerking van een prachtige broderie kant. deze zwarte piet kraag trevira zwart met kant kunt u gemakkelijk omdoen door middel van de koord sluiting welke u met een strik kan knopen Met een snelle levering sturen wij deze kraag naar u thuis, PartyCorner, de leukste online feestwinkel van Nederland voor alle Sinterklaas feest versiering en accessoires.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.