Sint fluweel met cape

Sint fluweel met cape

Ons Sint Fluweel met cape is een simpele, maar toch een mooie fluwelen uitvoering voor de prijs. het vijfdelige Sinterklaaskostuum bestaat u... Lees meer

1383302
€499,00 € 324,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ons Sint Fluweel met cape is een simpele, maar toch een mooie fluwelen uitvoering voor de prijs. het vijfdelige Sinterklaaskostuum bestaat uit mantel, mijter, habijt, koord, en stola. Voor een complete Sinterklaas uitstraling tijdens de feestdagen. 

Productspecificatie: Sint Fluweel met cape

  • Kleur: Zie afbeeling
  • Thema: Sinterklaas

Sint Fluweel met cape online kopen.

Voor het passen van het Sint Fluweel met cape kunt u gerust bellen voor een afspraak dit kan overdag maar er moet natuurlijk voor gezorgd worden dat dit niet door kinderen gezien word.

Ook is het Sint Fluweel met cape te huren. Voor afspraken en prijzen voor het huren van een kostuum kunt u bellen met onze klantenservice. Of voor meer informatie over Sinterklaas outfits kunt u ook gerust onze winkel in zaandam bezoeken voor eventuele vragen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.