Sint Fluweel super de luxe

Sint Fluweel super de luxe

Dit kostuum Sint fluweel super de luxe is voorzien van een mantel met een totale wijdte van 6,00 meter. De pelerine is afgezet met een lange franje. Verder is h... Lees meer

1383305
€899,00 € 489,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit kostuum Sint fluweel super de luxe is voorzien van een mantel met een totale wijdte van 6,00 meter. De pelerine is afgezet met een lange franje. Verder is het kostuum afgezet met het originele goudband zoals gedragen door de TV Sint. Het kostuum bestaat uit een zeer ruimvallende mantel, stola en mijter. In de mantel zitten twee steekzakken. De mantel is gemaakt van 1e klas NIDEC fluweel.  De mantel en de mijter zijn gevoerd met goud satijn. Bij dit kostuum leveren wij een paarse broekrok met een witte albe afgewerkt met luxe kant die speciaal gemaakt is om paard te rijden. De mantel komt ongeveer 3 cm van de grond te hangen. 

Productspecificatie: Sint fluweel super de luxe

  • Kleur: Rood / Wijnrood
  • Thema: Sinterklaas
  • Materiaal mantel: NIDIC

Sint fluweel super de luxe online kopen.

Voor het passen van het Sint fluweel super de luxe kunt u gerust bellen voor een afspraak dit kan overdag maar er moet natuurlijk voor gezorgd worden dat dit niet door kinderen gezien word.

Ook is het Sint fluweel super de luxe te huren. Voor afspraken en prijzen voor het huren van een kostuum kunt u bellen met onze klantenservice. Of voor meer informatie over Sinterklaas outfits kunt u ook gerust onze winkel in zaandam bezoeken voor eventuele vragen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.