Masker Freaky clown

Masker Freaky clown

Op zoek naar het latex masker Freaky Clown de luxe met oranje haar? Alleen hier bij PartyCorner vind je de beste horror clown maskers. Kijk eens goed naar het m... Lees meer

34217102
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€27,50 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar het latex masker Freaky Clown de luxe met oranje haar? Alleen hier bij PartyCorner vind je de beste horror clown maskers. Kijk eens goed naar het masker Freaky clown met zijn verschrikkelijke tanden, denk eraan dat dit clowns masker niet geschikt is voor kinderen. Ze zijn dan ook niet bedoeld om kinderen de stuipen op het lijf te jagen met  deze Horror clown maskers op.Vooral de clown maskers hebben een dubieus imago. Ze kunnen grappig en komisch zijn maar in dit geval zijn ze angstaanjagend. Echte unieke horror maskers. Kijk vooral bij PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan horror maskers.

Productspecificatie: Masker Freaky clown

  • Gemaakt van: 100% natuurlijk latex
  • Volledig over het hoofd gedragen
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto
  • Min leeftijd 14 jaar

Horror clown masker

Horror clown masker kopen? Controleer op het kerkhof of dit masker is nagemaakt van een uit de dood opgestane halloween figuur uit  een failliet Halloween circus uit de Amerikaanse horror Story.  Dit volledige latex Masker Freaky clown is voorzien van neonachtig gekleurd haar wat achter is gebleven tijdens zijn verblijf op deze gruwelijke begraafplaats. De gruwelijke details van zijn verloren tanden zijn goed zichtbaar. De gaten in de ogen, mond en neus zorgen voor voldoende zichtbaarheid en gemakkelijke ademhaling en ventilatie.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.