latex masker Maniac

latex masker Maniac

Jij bent de griezeligste figuur van de avond met dit Latex masker Maniac. Met dit griezelmaker jaag jij iedereen de stuipen op het lijf. Dit masker bedekt je he... Lees meer

34163984
Neem contact op voor de levertijd
€16,95 € 14,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Jij bent de griezeligste figuur van de avond met dit Latex masker Maniac. Met dit griezelmaker jaag jij iedereen de stuipen op het lijf. Dit masker bedekt je hele gezicht en wordt aan de achterkant op zijn plaats gehouden door een elastieke band. Dit latex masker Maniac heeft ruime openingen bij de ogen voor voldoende zicht en bij de mond is er genoeg ruimte voor ventilatie. Dit masker is niet geschikt voor kinderen.

Productspecificaties latex masker Maniac
  • Gemaakt van: 100% natuurlijk latex
  • Maat: one size fits all
  • Gezichts bedekking: voorzijde
  • Bevestiging: Elastische band achterzijde
  • Kleur: zoals op foto
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Horror masker kopen

Ga jij een horror masker kopen voor het griezeligste horrorfeest aller tijden? Bestel dit latex masker Maniac en je bent de griezel van de avond op het Halloweenfeest.

Het latex masker Maniac  kan een enkele keer een allergische reactie veroorzaken voor die mensen die allergisch voor latex zijn. Dit Latex masker Freak is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt voor of door jonge kinderen. Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Halloweenkleding en accessoires. De koffie staat klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.