Horror masker Staple

Horror masker Staple

De bomen zijn weer kaal, de wind heeft weer vrij spel. Koop dit Horror masker Staple.Eind oktober en begin november zijn weer de tijden van Halloween. Lekker gr... Lees meer

62514008
Neem contact op voor de levertijd
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De bomen zijn weer kaal, de wind heeft weer vrij spel. Koop dit Horror masker Staple.Eind oktober en begin november zijn weer de tijden van Halloween. Lekker griezelen voor jong en oud. Kijk bij PartyCorner.nl voor een uitgebreid assortiment aan maskers, kleding en accessoires op het gebied van Halloween. Ga jij verkleed als een allesverwoestende seriemoordenaar dan is dit Horror masker Staple zeer geschikt. Dit masker bedekt de voorzijde van je gezicht en wordt op zijn plaats gehouden door een band van elastiek aan de achterzijde van je hoofd. Het gezicht is misvormd door de diepe wonden die zijn gehecht door krammen. Te walgelijk om naar te kijken. Bestel bij dit masker een zwarte of witte cape met capuchon en je bent hellemaal klaar voor je Halloween feest. Dit Horror masker Staple is niet geschikt voor jonge kinderen.

Produktinformatie Horror masker Staple

  • Materiaal: 100% natuurlijk latex
  • Kleur: wit met rode en zwarte hechtingen
  • Maat: one size fits all
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Halloween Horror Masker Staple kopen

Lekker griezelen eind oktober, jij bent uitgenodigd op een groots Halloween feest. Jij bent de topper van de avond als jij dit Halloween Horror Masker Staple kopen gaat. Kijk online voor nog meer maskers en kostuums. Je kunt dit masker combineren met een mooie witte cape met capuchon en je bent volkomen onherkenbaar als seriemoordenaar. Dit Horror masker Staple is niet geschikt voor jonge kinderen.

Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.