Latex masker Freak

Latex masker Freak

Latex masker Freak bespioneert het kerkhof. Dit hoofd is nagemaakt van een Halloween freak uit de American Horror Story.  Dit latex masker is voorzien van een k... Lees meer

34164005
Neem contact op voor de levertijd
€16,77 € 10,89 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Latex masker Freak bespioneert het kerkhof. Dit hoofd is nagemaakt van een Halloween freak uit de American Horror Story.  Dit latex masker is voorzien van een kap met spinrag dat achter is gebleven tijdens zijn verblijf. Alle gruwelijke details van zijn verloren tanden zijn goed zichtbaar. De gaten in de ogen, mond en neus zorgen voor goed zicht en gemakkelijke ademhaling en ventilatie.

Productspecificatie: Latex masker Freak

  • Gemaakt van: 100% natuurlijk latex
  • Maat: one size fits all
  • Gezichts bedekking: voorzijde
  • Bevestiging: Elastische band achterzijde stoffen kap
  • Kleur: zoals op foto
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Latex halloween masker Freak

Het latex Halloween masker Freak masker kan een enkele keer een allergische reactie veroorzaken voor die mensen die allergisch voor latex zijn. Dit Latex masker Freak is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt voor of door jonge kinderen. Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Halloweenkleding en accessoires. De koffie staat klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.