latex masker weerwolf

latex masker weerwolf

Realistisch latex masker weerwolf met blauwe ogen met nepbloed besmeurde openstaande bek wordt in zijn geheel over het hoofd gedragen. Dit professionele uitzien... Lees meer

1276793
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€29,50 € 26,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Realistisch latex masker weerwolf met blauwe ogen met nepbloed besmeurde openstaande bek wordt in zijn geheel over het hoofd gedragen. Dit professionele uitziende masker met zijn en zijn net echt synthetische lijkende haren aan de onder en boven kant maakt dit realistische uitziende weerwolf masker tot een pracht.

Het latex weerwolf masker is uniek door het ontwerp van zowel het haar als de tanden wat het raadselachtig maakt. Wil jij latex weerwolf masker kopen kijk dan naar onze aanbieding van dit latex masker weerwolf

Product specificatie latex masker weerwolf

 

  • Gemaakt van: 100% latex
  • Synthetic  haar
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals foto
  • Aanbevolen leeftijd is 14+ en ouder

 

Voor iedere geheimzinnig man koop dit latex masker weerwolf niet alleen voor Halloween.  Bekijk ook voorgevormde latex masker bij PartyCorner.nl of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam en bewonder onze mooie collectie aan latex maskers en waar je ook dit latex masker weerwolf kopen kunt Je mag daar alles passen van kleding tot accessoires. De koffie staat altijd klaar. 

Dit latex weerwolf masker is geen speelgoed, het is niet bedoeld om te worden gebruikt voor of door jonge kinderen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.