Freaky clown masker

Freaky clown masker

Op zoek naar het latex Freaky Clown masker de luxe met oranje haar en clowns muts? Alleen hier bij PartyCorner vind je de beste horror clown maskers. Kijk eens ... Lees meer

34216607
€19,95 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar het latex Freaky Clown masker de luxe met oranje haar en clowns muts? Alleen hier bij PartyCorner vind je de beste horror clown maskers. Kijk eens goed naar de Freaky clown masker met zijn verschrikkelijke tanden, denk eraan dat dit clowns masker niet geschikt is voor kinderen. Ze zijn dan ook niet bedoeld om kinderen de stuipen op het lijf te jagen met  deze Horror clown maskers op.Vooral de clown maskers hebben een dubieus imago. Ze kunnen grappig en komisch zijn maar in dit geval zijn ze angstaanjagend. Echte unieke horror maskers. Kijk vooral bij PartyCorner.nl voor een uitgebreide collectie aan horror maskers.

Productspecificatie: Freaky clown masker
  • Gemaakt van: 100% natuurlijk latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto
  • Min leeftijd 14 jaar

Horror Clown masker kopen

Je gaat dit Horror Clown masker kopen als je niet overgevoelig bent voor natuurlijk rubber latex,(dit komt een enkele keer voor bij mensen) Het Horror Clown masker wordt geheel over het hoofd gedragen. De meeste maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker dat heeft geresulteerd in  realistische latex maskers met ieder een uniek design. Jij gaat naar de Fright Night toe? Ga dan dit Horror clown masker kopen of kijk online bij PartyCorner voor een uitgebreide halloween collectie aan kleding, maskers en accessoires. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde te Zaandam om onze collectie te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.