latex scary clown masker

latex scary clown masker

Bekijk dit latex scary clown masker met zwart haar en rode neus zoals je hem nog nooit gezien hebt. Alleen hier bij PartyCorner vindt je de beste horror clowns ... Lees meer

62513795
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bekijk dit latex scary clown masker met zwart haar en rode neus zoals je hem nog nooit gezien hebt. Alleen hier bij PartyCorner vindt je de beste horror clowns maskers. Kijk eens goed naar  Clowns masker op PartyCorner en speciaal het latex scary clown masker , denk eraan dat dit clowns masker niet geschikt is voor kinderen. Het is dan ook niet de bedoeling om deze Horror clown maskers te vertonen aan kinderen.

Productspecificaties: latex scary clown masker

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Gezichts bedekking: voorzijde
  • Bevestiging: Elastische band achterzijde
  • Kleur: zoals op foto
  • Min. leeftijd:14 jaar

clown masker kopen

Deze clown masker kopen? Ga voor dit latex scary clown masker, het gezichts masker voor volwassenen Deze grote griezelige scary clown masker van 's werelds meest angstaanjagende clown met zijn echt lijkende tanden rood doorlopende ogen is de topper op het Halloween feest. Deze horror clown scary masker is 1 van de vele latex maskers van Partycorner.nl

Alle latex maskers zijn comfortabel in het dragen omdat ze zijn voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie en luchtcirculatie.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.