Tropische hawaii hoed kopen

Tropische hawaii hoed kopen

Deze Tropische hawaii hoed is erg kleurrijk zoals de naam al zegt. Deze hoed is niet alleen handig tegen de zon maar staan ook nog eens goed. De Tropische hawai... Lees meer

52865753
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Tropische hawaii hoed is erg kleurrijk zoals de naam al zegt. Deze hoed is niet alleen handig tegen de zon maar staan ook nog eens goed. De Tropische hawaii hoed is zowel voor heren als voor de dames geschikt

De kleurrijke hoed is leuk te combineren. Bij de hoed kun je verschillende hawaii accessoires toevoegen. Maak zo jouw outfit compleet en als je naar hawaii gaat, vergeet naast de Tropische hawaii hoedje zonnebrand niet!

Productspecificatie: Tropische hawaii hoed

  •     Kleur: Tropische kleuren
  •     Maat: one size fits all
  •     Bestaat uit: gekleurde hoed
  •     Zowel voor heren als dames

Tropische hawaii hoed combineren voor de beste hawaii outfit.

De Tropische hawaii hoed is leuk alleen te gebruiken maar wordt nog leuker als je de hoed combineert met andere hawaii artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een hawaii hemd of een hawaii rokje en de outfit is natuurlijk niet compleet zonder een hawaii krans. Deze producten zijn allemaal te vinden bij PartyCorner online of kom langs in onze winkel in het centrum van zaandam en stel zelf jouw hawaii outfit samen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.